Workshops Artificial Intelligence

Share:

Nieuws

Workshops Artificial Intelligence

Na de Proeftuinen Lasrobotisering en Predictive Maintenance, starten het i_lab, ROC Da Vinci College en de Duurzaamheidsfabriek nu met een Proeftuin Artificial Intelligence. Bedrijven en onderwijsinstellingen krijgen in de Proeftuin de kans om AI te ontdekken, ermee te experimenteren en waardevolle kennis te delen.  Klaar om samen de mogelijkheden van AI te verkennen? Neem deel aan een van de workshops!

Workshops in oktober en november

De Proeftuin Artificial Intelligence start met workshops voor verschillende doelgroepen. Ze zijn praktisch ingestoken, met voorbeelden uit de praktijk en ook volop ruimte om zelf direct aan de slag te gaan, onder begeleiding van een expert. Het geleerde kan je de volgende dag direct toepassen in je werk en dat gaat je gegarandeerd tijdwinst opleveren en nieuwe inzichten!

  • Workshop docenten: 3 oktober en 13 november
    Maak kennis met handige toepassingen van AI in je eigen lessen en ga direct aan de slag!
  • Workshop AI in de installatietechniek: 24 oktober
    In de installatietechniek worden steeds meer AI-oplossingen toegepast, zoals slimme thermostaten, voorspellend onderhoud, en energiebeheer. Leer welke oplossingen er zijn, welke vaardigheden hiervoor nodig zijn.
  • Workshop AI en Marketing: 6 november
    In deze workshop gaan we in op de uitdagingen en kansen van AI in marketing. We bespreken best practices en geven je ook de kans om zelf te experimenteren.
  • Workshop AI en HR voor ondernemers, HR managers en HR adviseurs: 12 november

In deze workshop gaan we aan de hand van concrete voorbeelden aan de slag met strategische HR in combinatie met data en AI en gaan we tevens in op data, AI geletterdheid en wendbaarheid.

Kijk voor alle informatie en aanmelden op: Ontdek de toekomst van AI met het i_lab: diverse workshops – i-lab.nl

Proeftuinen

De Proeftuinen worden georganiseerd door i_lab, ROC Da Vinci College en de Duurzaamheidsfabriek in het kader van de Regiodeal Gorinchem-Drechtsteden. De Proeftuinen zijn gericht op innovatie en samenwerking binnen onze regio. Kijk voor meer info op Projecten – i-lab.nl

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry